2013-02-19

2013年02月19日新聞

蘋果日報: 涉襲警男庭上爆粗罵裁判官 講句×你老母 即收監一個月 (2110)
蘋果日報: 遭性別歧視不開心 前女籃猛將墮斃港隊成員好友:真的好想你 (1332)
蘋果日報: 雙重標準執法警放生襲長毛阿伯 (956)
蘋果日報: 長實蠱惑 酒店當住宅賣 (930)
RTHK: 不容外國勢力借香港反華 (793)
蘋果日報: 「爸是周杰倫」女童被母氣哭 (644)
蘋果日報: 隔牆有耳:爭論內戰 變成開戰長毛火併山西政協 (638)
Yahoo新聞: 上海校服致癌 21校停穿 (297)
Yahoo新聞: 政府查長實售酒店房 稱可自買自租 地契列明只作酒店 (264)
Yahoo新聞: 中性打扮女疑遭歧視墮斃 新紮師兄睹屍暈倒 (245)
香港獨立媒體: 警今晨上門拘去年四一遊行示威者 (149)
主場新聞: 民建聯政協 立會粗口鬧長毛 (138)
主場新聞: 1萬個先鋒 感染700萬人 (135)
時事漫畫…
江湖滾熱辣:

蘋果論壇漫畫:

「重中之重」:

明報尊子漫畫:

乜議員:

嘰嘰格格:

[溫水劇場]01. 恭喜發財!:

[社漫]長毛當然唔係,你先係 (a fucking chinese)。"民建聯的山西省政協委員馬恩國,在立法會以英文自言愛國,更以粗言穢語指摘社民連立法會議員梁國雄「...:

[社漫]關你◎事呀?:

[社漫]Lance Yan:「佢係時候飲"靜心"口服液」:

[社漫]樓奴:『求求你乜都唔好做, 白𢭃人工算啦...』 狼:『嘩, 乜咁筍?』轉自 https://www.facebook.com/photo.php?fbid...:

[社漫]《情義倆瘋癲》(原曲:情義倆心堅)陳X心 不必相見恨晚, 爆下粗你未必見慣.平時放狗吠下 個囗有尐爛. 柳X江你亦無謂撐.愛港思路 大腦轉殘 言論比Ann...:

[社漫]朗思:『我笑左出聲. 左膠果然都係有「受害者情結」的. 朗思年中都b1ock唔少人, 有左膠亦有親中派、理性[嘟]. 原因好簡單: 道不同不相為謀. 俗D講句:...:

[社漫]那麼, 人生的意義是什麼?: